Celesteria

Desert

Daca ești iubitor de deserturi fine, dacă ai diabet sau rezistență la insulina, dacă urmezi o dieta ce presupune diminuarea carbohidraților din alimentație sau pur si simplu ai renunțat la zahăr pentru ca știi cat de “neprietenos” este cu sănătatea, atunci te invităm să încerci sortimentele noastre de prăjituri..
Image Alt

Despre Noi

deserturi fără zahăr

pentru un București mai fericit

Deserturile Celesteria Low Carb sunt produse fără zahăr, fără făină albă și fără îndulcitori sintetici, fiind recomandate inclusiv persoanelor care suferă de diabet și celor care au adoptat un stil alimentar bazat pe cât mai puțini carbohidrați.

La realizarea produselor noastre folosim exclusiv ingrediente naturale, înlocuim făina albă cu alternative cu conținut mic de carbohidrați (pudră de migdale, de alune sau de fistic), iar zahărul este înlocuit cu îndulcitori naturali cu indice glicemic foarte scăzut – eritritol, cu indice glicemic zero și extract de mesteacăn cu indice glicemic 7, în condițiile în care zahărul are un indice glicemic de 65

Cristina Dumitru

Owner & Recipe Developer