Acești Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul celesteria.ro și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre celesteria.ro și utilizatorii site-ului.

Articolul 1 – Identificarea companiei noastre

Celesteria

PREMIUM DESSERTS SRL

Str. Stănilești nr. 9B

Sector 1. Bucuresti.

CUI: 41768805

J23/4541/2019

EMAIL: [email protected]

Tel: 0736 411 613

Program:

Luni – Vineri : 10:00 – 18:00

Articolul 2 – Comenzi

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către celesteria.ro.implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

Prin site:  celesteria.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici.

Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri.

Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la [email protected]

Prin telefon : 0736 411 613

Consilierii celesteria.ro va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

Articolul 3 – Validarea unei comenzi

– Validarea de către client

Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți fi contactat pentru confirmarea comenzii dumneavoastră.

În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de celesteria.ro constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre celesteria.ro și clienții săi.

– Validarea de către celesteria.ro

La primirea comenzilor, celesteria.ro asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, celesteria.ro își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și celesteria.ro.

Articolul 4 Conditii de plata

Celesteria.ro agrează următoarele modalități de plata :

în Ron pentru livrare în Romania:

*plata CASH (numerar) la sediul firmei Str. Stănilești nr. 9B

*plata CARD BANCAR la sediul firmei Str. Stănilești nr. 9B

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Articolul 5 Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul celesteria.ro are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea celesteria.ro nu va putea fi angajată.

Articolul 6 Valabilitatea si durata ofertei

Oferta celesteria.ro este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.

În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:

– înlocuirea produsului cu altul disponibil;

– anularea comenzii.

Articolul 7 – Preturile

Prețurile produselor noastre se calculează la sediul firmei în funcție de greutatea produsului.

Celesteria.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment.

În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda.

Produsele rămân proprietatea celesteria.ro până la plata integrală a prețului.

Articolul 8 Termene de livrare

Comenzile se plaseaza cu minimum 48 de ore lucratoare in avans si devin ferme in momentul in care sunt confirmate telefonic de catre un reprezenta

Articolul 9 Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul www.celesteria.ro trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată.

Articolul 10 Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății celesteria.ro.pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente de la sediul Bucuresti, Str. Stănilești nr. 9 B, sector 1,București.

Articolul 14 Copywrite

Toate elementele site-ul celesteria.ro sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a celesteria.ro. Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al celesteria.ro.